P. Ţone, după excluderea lui Coarnă: Foarte mulţi se vor bucura. Tot ca o opinie personală, e o pierdere

P. Ţone, după excluderea lui Coarnă: Foarte mulţi se vor bucura. Tot ca o opinie personală, e o pierdere

Fostul primar al Olteniţei, Petre Ţone, liderul organizaţiei locale PSD Olteniţa până în decembrie 2020 a comentat excluderea deputatului Coarnă din cadrul PSD Călăraşi susţinând că deşi mulţi se vor bucura, este o pierdere pentru social democraţi.

„Cred că PSD Olteniţa se va bucura pentru că nu mai are cine să-i mai tragă la răspundere. Era singurul care s-a implicat şi a reuşit să-i mobilizeze pe consilierii PSD, USR, PRO România şi PMP care au scos un Proiect de hotărâre ca să nu se mai aducă în oraş gunoaie din Bucureşti, Sectorul 3, că ştie toată lumea despre ce e vorba. A intervenit inclusiv când s-a făcut o greşeală majoră în Primăria Olteniţa când s-a greşit calculul chiriilor ANL. Şi într-adevăr a avut dreptate. Toate chiriile s-au recalculat la limite legale dar care erau la jumătate faţă de cât se comunicase în faza iniţială.”, a declarat Ţone care a continuat „Deci, era ca un ghimpe în coasta acestui partid întrucât dl Coarnă nu se subordona politic. Nu e un tip docil, să urmeze cu adevărat ce îi dicta Vasile Iliuţă. Deci, după părerea mea, foarte mulţi se vor bucura. Tot ca o opinie personală, e o pierdere.”

Din 4 aprilie, deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar PSD. După ce organizaţia PSD Călăraşi a înaintat conducerii centrale documentele cu privire la excluderea lui Coarnă, Biroul Permanent Naţional al PSD a luat act de excluderea acestuia din partid.

„Cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie având un dialog cu un stat agresor asupra unui stat suveran. Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei. Nu am avut discuţii cu domnul Coarnă, nu poţi să ai un argument să te duci la Ambasada Rusiei în acest moment”, avea să declare preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.