P. Țone: Cu inima deschisă am hotărât să organizez această filială

P. Țone: Cu inima deschisă am hotărât să organizez această filială

După 27 de ani petrecuți în PSD Oltenița, filială pe care a și condus-o, obținând atâtea performanțe electorale, incluzând aici și două mandate de primar, Petre Țone rămâne în politică, de câteva luni de zile ocupându-se de coordonarea filialei locale a Alianței Pentru Patrie (APP) Oltenița.

În opinia sa, APP este adevăratul PSD, partid despre care spune că deși conduce coaliția de guvernare a cedat de fiecare dată în fața tandemului Iohannis&PNL.

“Am fost abordat de Codrin Ştefănescu să organizez această filială. O să vă ceva care o să vă surprindă. Eu consider APP-ul adevăratul PSD! Dacă o să-mi spuneţi că la Centru, în conducerea PSD, în frunte cu Ciolacu, Grindeanu, Tudose, toţi aceştia sunt pesedişti, am să vă spun că pe lângă faptul că sunt pesedişti mai au şi alte funcţii. E o părere. Iar faptul că mulţi din presa scrisă şi video consideră că Ciolacu a fost în toată această perioadă omul lui Iohannis şi că n-a avut un alt punct de vedere decât cel al preşedintelui...Uitaţi-vă la brambureala din ultima perioadă şi mă refer la facturi. Pai dacă în Ungaria a fost posibilă plafonarea, ce nu e posibilă şi la noi? Nu suntem o țară europeană? Nu ne ghidăm după aceleaşi norme? Nu înţeleg... PSD conduce această coaliţie însă a cedat de fiecare dată. Ei doar au mimat că vor să mărească pensiile, să plafoneze preţurile la energie şi gaze naturale, să micşoreze TVA-ul. Nu s-a realizat nimic din tot ce-au vorbit.”, a declarat Petre Țone care a mai adăugat că dacă Ordonanța 114 gândită de Liviu Dragnea ar fi fost în vigoare românii ar fi dus-o mai bine pentru că și veniturile la bugetul de stat ar fi fost mai mari. “După părerea mea, Liviu Dragnea e un mare patriot. Dacă ar fi rămas în vigoare Ordonanţa 114, oamenii din această ţară, în marea lor majoritate, ar fi dus-o mult mai bine iar veniturile la buget ar fi fost mai mari prin impozitarea băncilor, a multinaţionalelor, prin plafonarea preţurilor pe care Dragnea a cerut-o încă din 2020. Şi atunci, cu inima deschisă am hotărât să organizez această filială. Deocamdată, nu sunt decât vreo 60, 70 de persoane alături de noi, mă refer la adeziuni, dar sunt foarte mulţi care vorbesc şi-l apreciază pe Liviu Dragnea. Din păcate, interzicerea lui pe toate posturile TV importante ne crează şi nouă, în teritoriu, un handicap. Dar mai avem timp. Nu ştiu ce se va întâmplă însă vom face campanie aşa credem noi de cuviinţă, spunându-le oamenilor ce a vrut să facă Liviu Dragnea. Că vom avea sau nu succes, nu ştiu!”, a conchis fostul primar al municipiului Oltenița, Petre Țone.

toneapp

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.