Oraşul Budeşti a rămas fără primar

Oraşul Budeşti nu mai are primar. Prefectul judeţului Călăraşi, George Iacob, a declarat pentru www.arenamedia.ro că vineri, 30 iunie, a semnat Ordinul de încetare a mandatului de primar al oraşului Budeşti al lui Iorgu Dumitru.

În câteva rânduri, Iorgu Dumitru şi-a înaintat demisia la prefectură, nemulţumit de faptul că nu-şi poate onora „promisiunile” asumate în campania electorală. Dumitru a devenit primar al oraşului Budeşti în iunie 2016 câştigând mandatul sub sigla UNPR.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.