Liviu Coman: Prin vot, fiți alături de mine și echipa de consilieri locali propusă de Alianța Electorală PMP – Forța Dreptei pentru un Călărași plin de flori

Liviu Coman: Prin vot, fiți alături de mine și echipa de consilieri locali propusă de Alianța Electorală PMP – Forța Dreptei pentru un Călărași plin de flori

Sunt Liviu Coman, viceprimarul municipiului Călărași.

Ne aflăm în serele Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei.

Aici se produc anual peste 220 de mii de plantule din specii floricole deosebit de estetice. Aș aminti acum doar câteva dintre ele: panseluțe, garofițe, părăluțe, crizanteme, salvia, begonia, mușcate și multe altele.

În parcurile și spațiile verzi din municipiul nostru, acestea au un rol determinant în înfrumusețarea acestora.

Lăudabilă munca salariaților de la sere, mai aloes că această capacitate maximă de producție se realizează în condițiile unor amenajări și dotări cu echipamente cu mult depășite tehnologic.

Oricine dintre noi iubim florile. Oriunde le întâlnim, în spațiul public, ne conferă o stare de bine.

Pentru mărirea capacității de producție a serelor municipale și diversificarea paletei de culori, de flori care se produc aici este absolut necesară modernizarea în tot a lor, dotarea cu echipament tehnologic de ultimă generație.

Prin vot, fiți alături de mine și echipa de consilieri locali propusă de Alianța Electorală PMP – Forța Dreptei pentru un Călărași plin de flori.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Călărași (parte a Alianței Electorale PMP – Forța Dreptei).

Realizat de SC Som&Com Public Prest SRL

CUI MF: 21240022

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.