Liviu Coman: Pentru mine, curățenia orașului e o prioritate

Liviu Coman: Pentru mine, curățenia orașului e o prioritate

Sunt Liviu Coman, viceprimarul municipiului Călărași

Ne aflăm la marginea Cartierului Obor, mai exact pe strada Bîrsei.

La începutul mandatului de viceprimar, am constatat că această zonă arată ca o adevărată groapă de gunoi, unde munți de deșeu abandonat fuseseră depozitați în anii precedenți, cu emanații de mirosuri greu de suportat și cu real risc de infecție.

De îndată, am coordonat acțiunea de salubrizare a zonei, în urma căreia au fost ridicate peste 3000 de tone de deșeuri abandonate. Am dispus amenajare de plarforme dotate cu containere de depozitare a deșeurilor iar ulterior zona a fost supravegheată de către lucrători din cadrul Poliției Locale, inspectori din cadrul Serviciului Gospodărire și nu de puține ori de mine personal pentru menținerea curățeniei în zonă, reușindu-se acest lucru, zona transformându-se ulterior oarecum într-o plăcută zonă de spațiu verde.

În acest fel s-a procedat și în multe alte zone din oraș. Aș aminti aici platforma de gunoi eliminată de pe strada Oborului, în apropierea Căminului de bătrâni, rampa de gunoi de la intersecția Str. Prel. Dobrogei cu Rocada, rampa de gunoi de la intersecția str. Independența cu str. Petroșani din Măgureni și multe altele.

Pentru mine, curățenia orașului e o prioritate. De aceea, prin vot fiți alături de mine și echipa de consilieri propusă de Alianța Electorală PMP – Forța Dreptei pentru continuarea curățeniei în municipiul Călărași.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Călărași (parte a Alianței Electorale PMP – Forța Dreptei).

Realizat de SC Som&Com Public Prest SRL

CUI MF: 21240022

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.