Liviu Coman: E absolut necesară echilibrarea condițiilor de trai în municipiul nostru printr-un plus de investiții în cartierele defavorizate

Liviu Coman: E absolut necesară echilibrarea condițiilor de trai în municipiul nostru printr-un plus de investiții în cartierele defavorizate

Liviu Coman, candidatul susținut de Alianța Electorală PMP – Forța Dreptei pentru funcția de primar al municipiului Călărași, la alegerile din 9 iunie, a declarat, în cadrul unei emisiuni electorale difuzate recent de un post de radio local, că obiectivul său strategic îl reprezintă echilibrarea condițiilor de trai, la nivelul întregului municipiu, printr-un surplus de investiții, în cartierele mărginașe, defavorizate, constând în îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a rețelelor de apă, canalizare, gaze și chiar electrice.

“Programul meu electoral este structurat fără iluzii, fără promisiuni deșarte. Conține obiective concrete, realizabile care să ducă la o viață mai bună în Călărași. Ca o viziune de ansamblu și din cunoașterea aprofundată a cerințelor călărășenilor, e absolut necesară echilibrarea condițiilor de trai în municipiul nostru printr-un plus de investiții în infrastructura rutieră și rețelele de apă, canal, electrice și de gaze, în cartierele defavorizate. Și aici am în vedere cartierele Oborm Cărămidari, Ceremag, Doi Cocoși.”, a precizat Liviu Coman care a continuat “Aici trebuie să ne concentrăm atenția pentru a echilibra condițiile de trai, după modelul, în curs de realizare în acest mandat, al cartierelor Măgureni unde canalizarea a fost realizată și acum se asfaltează și respectiv Mircea Vodă, unde în curând se finalizează asfaltarea străzilor.”

În altă ordine de idei, Liviu Coman a mai adăugat că în cazul în care pe 9 iunie va obține încrederea cetățenilor, proiectul său de suflet și anume dezvoltarea unui parc dendrologic “în adevăratul sens al cuvântului” va prinde în mod clar contur. “Avem ceva la Călărași sub denumirea de parc dendrologic. În acest mandat am adus câteva specii valoroase dar nu e suficient. Mi-aș dori să continui această activitate astfel încât acest parc să aibă și valoare estetică dar și educațională.”, a conchis Liviu Coman.

liviucomanmacheta2

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Călărași (parte a Alianței Electorale PMP – Forța Dreptei).

Realizat de SC Som&Com Public Prest SRL

CUI MF: 21240022

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.