Lehliu Gară / Şt Moga: Voi candida din postura de independent!

O nouă lovitură la Lehliu Gară. Cu o săptămână înainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile parţiale din 11 iunie, viceprimarul Ştefania Moga, în prezent cu atribuţii de primar interimar a anunţat pe o reţea de socializare că va demisiona din PSD şi va candoda independent pentru funcţia de primar. Așa cum probabil ați aflat, noul candidat susținut de PSD pentru ocuparea funcției de primar al orașului Lehliu Gară la alegerile din data de 11.06.2017, este domnul deputat Iulian Iacomi.

În acest context, în semn de respect față de mine însămi și față de dumneavoastră cei care ați investit încredere în mine, mă simt datoare să vă anunț că am luat decizia de a participa la alegerile pentru ocuparea funcției de primar din postura de candidat independent. Această decizie nu este întâmplătoare și nici nu se vrea a fi o replică la hotărârea domnului deputat. Insă, având în vedere că în campania din anul 2008 am fost alături de domnul Bănescu, iar din 2012 și până în prezent, am fost alături de domnul Iacomi în toate campaniile, construindu-i alături de echipa PSD Lehliu ascensiunea în cariera politică, ascensiune care a culminat cu alegerea dumnealui in Camera Deputaților, consider că este o datorie de onoare atât pentru mine cât și pentru oamenii care mi-au fost alături într-un fel sau altul în toți acești ani, să îmi depun candidatura și să îmi asum decizia luată.

Am convingerea că alături de dumneavoastră voi reuși să ies învingătoare și împreună vom reuși să schimbăm în bine imaginea orașului Lehliu Gară. Meritați respectul cuvenit fiecărui cetățean, indiferent de statutul social, etnie, cultură sau religie. Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere!” a scris Moga pe contul personal de facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.