Jenel Şerban a intrat în echipa PPU-SL

Jenel Şerban a intrat în echipa PPU-SL

După ce a demisionat din ALDE înainte de a fi demis, Jenel Şerban n-a stat prea mult departe de viaţa politică. Fostul prefect al judeţului din perioada 2004-2008 n-a optat pentru PNL, partid pe care l-a „servit” în 2008 când a candidat fără succes pentru un mandat de deputat, ci s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal, partid controlat de „mentorul” său politic, Dan Voiculescu preluând conducerea organizaţiei de la Călăraşi. Obiectivele „imediate” ale lui Şerban sunt construirea unei organizaţii judeţene care „să conteze” pe eşichierul politic local şi obţinerea unui scor bun la europarlamentarele programate, cel mai probabil, în luna mai a acestui an.

Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal a fost înfiinţat în 2015 având ca fundament doctrina umanistă fondată de profesorul Dan Voiculescu în 1992. La nivel central, partidul este coordonat de fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.