Iliuţă, despre „plecarea” lui Iacomi: Sunt foarte surprins!

Iliuţă, despre „plecarea” lui Iacomi: Sunt foarte surprins!

Vasile Iliuţă a comentat recent demisia pe care Iulian Iacomi şi-a dat-o din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi şi trecerea sa în PNL, prefigurată odată cu prezenţa sa alături de candidatul susţinut de liberali pentru preşedinţia CJ Călăraşi pe banner-ele ce pot fi văzute pe străzile din Lehliu Gară şi satele aparţinătoare. „Sunt foarte surprins! Din preşedinte de organizaţie judeţeană, să te duci simplu membru într-un alt partid, pentru mine este şocant. Nu cred că există la nivel naţional cineva care să lase şefia organizaţiei judeţene unde avea câştigul garantat pentru că suntem o echipă unită, sudată. Avem în fiecare localitate cei mai buni candidaţi şi luptăm cu PNL având de partea noastră procente mult mai mari. PNL e un partid erodat care a guvernat defectuos preţ de 16 ani. E timpul schimbării la Călăraşi” a precizat Iliuţă.

Întrebat dacă Iacomi s-a orientat spre PNL pentru a pierdut candidatura pentru prima poziţie în Consiliul Judeţean din cauza sa, Iliuţă a spus „Nu cred că s-a supărat. Dacă dorea să fie candidat, ar fi putut să-şi exprime din timp intenţia. Atunci eu nu mai puteam să spun că vreau să fiu candidatul. A spus public, în schimb, că nu are posibilitatea să concureze cu mine având în vedere notorietatea de care mă bucur în rândul călărăşenilor. Dacă eu am fost invitat să mă alătur echipei PSD, am crezut că împreună cu domnia sa vom câştiga Consiliul Judeţean şi toate primăriile planificate împreună. Domnia sa s-a retras, repet pentru mine e surprinzător. Din preşedinte să te duci membru într-un partid care va fi în opoziţie la Călăraşi...”

În PNL Călăraşi, Iulian Iacomi se va reîntâlni cu inamicii săi din PSD, Ciprian Pandea şi George Chiriţă. Ce spune Iliuţă despre această situaţie? „Toţi trădătorii s-au strâns acum la PNL. Să vedem cum îi gestionează...E ca un fel de lac plini de rechini, să vedem cine scapă. Se mănâncă între ei acum. Noi nu trebuie să ne mai certăm cu ei, se vor mâna între ei. Partidul ăla cât e de mare o să devină atât de mic la Călăraşi, încât o să vă surprindă!” a conchis Vasile Iliuţă.