E. Grama: Prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului. Și cele două ale subprefecților

E. Grama: Prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului. Și cele două ale subprefecților

Pe pagina personală de Facebook, Eduard Grama, administratorul public al Municipiului Călărași, a comentat ultimele modificări produse azi în board-ul Prefecturii Călărași, lansând noi critici la adresa tandemului liberal Valentin Barbu – Nicolae Dumitru. Dacă primul rămâne în continuare pe aceeași funcție de prefect, Nicolae Dumitru a fost debarcat de premierul Ciucă din poziția de subprefect, sperând să revină alături de Barbu, de data asta în calitate de secretar general al Instituției Prefectului Județul Călărași.

“Palatul Administrativ al județului Călărași arată deplorabil. Nu ieri sau de azi. De peste 30 de ani. După Revoluția din 1989, doar câțiva ani și-a mai păstrat din strălucire.

Prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului. Și cele două ale subprefecților. Râvnite de unii și ținute cu dinții de alții.

Astăzi PSD Călărași a anunțat că își va instala doi subprefecți. Virgiliu Diaconu, fost secretar al organizației social-democrate călărășene, membru activ, și Eugen Ilie, tânăr "crescut" de PSD Călărași și cu diploma de bacalaureat la zi. Ei vin la Prefectură de mâine!

Cine pleacă? Pleacă acasă, în concediu postmaternal Niculae Dumitru, zis Altar, fost inspector șef adjunct al ITM și apropiat al deputatului Dan Motreanu. Un preaînfocat liberal care a reușit performanța de a termina facultatea înaintea liceului (un Benjamin Button de Odobescu) dar și de a-și hărțui adversarii politici, în campania de la locale. Și bonus! Vânzător de pepeni fără dop! Ne scrie "distinsul" pe rețeaua de socializare că, probabil, îl vom vedea tot în echipa prefectului Valentin Barbu, sperând la postul de secretar general al Prefecturii. Funcție care îi vine ca mănușă după ce a terorizat juriștii din instituție, amenințându-i să conteste orice hotărâre a Consiliului Județean Călărași. Tot Niculae Dumitru m-a amenințat în timpul unei conferințe de presă chemându-mă la o "întâlnire ca băieții", atunci când i-am demascat în fața presei studiile făcute într-o ordine demnă de mașina timpului.

Valentin Barbu rămâne! Trist... Și odată cu domnia sa rămân orgoliile, directivele de partid, frustrările personale, neîmplinirile de candidat.

Și mai rămân oamenii. Care așteaptă ca politica să se transforme peste noapte. Exact ca Pretty Woman!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.