E. Grama: Mascarada la care am asistat arată degringolada în care se află Drăgulin, Filipescu&Co

E. Grama: Mascarada la care am asistat arată degringolada în care se află Drăgulin, Filipescu&Co

Eduard Grama a „comentat” în stilul său inconfundabil trecerea fostului lider PSD Călăraşi, Ciprian Pandea în partidul condus de Drăgulin şi Filipescu. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Grama susţine că „mascarada” de joi arată de fapt degringolada în care zbat liberalii.

“S-a deschis Cutia Milei! Filipescu a recunoscut că nu mai poate să câștige alegerile locale în Călărași. Altfel, nu ne putem explica hirotonirea galbenă a părințelului Pandea.

Este umilitor pentru ambele tabere! Pentru Pandea care din fost conducător al PSD ajunge păpușa voodoo a lui Filipescu. Pentru Drăgulin și Filipescu care ne-au confirmat că n-au oameni. Nici în teritoriu, nici pentru promovare la centru!

Mascarada la care am asistat ieri arată degringolada în care se află Drăgulin, Filipescu &co. Aseară, eu am văzut un moș bucuros că-l vizitează nepoțelul. Moșul nu știe că nepotul vine pentru banii de pensie. Răbdare și tutun!” a scris Grama care a mai adăugat şi două PS-uri “PS: Barbu rămâne la masă ca gonflabilă, secretara analfabetă se încălzește cu dex-ul pentru funcția promisă, ceilalți subsecretari râd tâmp în poze. PS 2 - Iliuță joacă cu chintă royală.”

Joi după-amiază în cadrul unui BPJ oarecum restrâns senatorul Răducu Filipescu l-a prezentat colegilor săi pe cel mai nou membru al partidului, Ciprian Pandea cel care sub conducerea sa, în 2016, PSD a câştigat în mod facil alegerile parlamentare în dauna PNL-ului condus atunci chiar de…Filipescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.