Deputatul Tudor Rareș Pop este noul președinte al USR Călărași

tudor conferinta de presa 1Deputatul Tudor Rareș Pop este noul președinte al filialei Călărași a partidului Uniunea Salvați România, conform rezultatului alegerilor care au avut loc pe 25 iunie. Tudor Rareș Pop este deputat din partea USR în această legislatură, și este membru în Comisia pentru Sănătate și Familie și Comisia pentru Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor.

A fost parte din membrii societății civile, a fost consilier la Cancelaria Primului Ministru în perioada guvernării Dacian Cioloș și Șef de Cabinet la Ministerul Fondurilor Europene în perioada mandatului dlui Cristian Ghinea. În cadrul Comisiei pentru Sănătate a inițiat dezbateri pe marginea Ordonanței de profesionalizare și depolitzare a sistemului de sănătate, în timp ce în poziția guvernamentală a fost implicat în dezvoltarea unor proiecte ca: „Pachetul Anti-Sărăcie”, „Pachetul pentru Dezvoltarea Clasei de Mijloc la Sate” și programul „Fiecare copil la grădiniță”.

”Avem linii clare de dezvoltare a filialei locale a USR și vom pune accentul pe direcțiile care se regăsesc în programul politic al partidului, prezentat în toamna anului trecut. Județul Călărași are nevoie de un impuls puternic în zona de sănătate și educație, așa cum au cele mai multe județe defavorizate politic din România. Ne vom concentra în egală măsură pe zona de dezvoltare agrară deoarece județul Călărași are această specificitate și vom pune accent pe stimularea micilor fermieri pentru a asigura o creștere sustenabilă. Zona urbană are nevoie de un impulsin dezvoltarea antreprenoritului pentru că altfel riscăm să legăm județul de ajutoarele sociale care nu au cum să acopere nevoile cetățenilor. În ceea ce privește filiala locală a USR, cred că trebuie să deschidem ușile tuturor categoriilor sociale dacă dorim un partid viu și activ politic. Există un decalaj între funcționarea noastră internă și dorințele exprimate în cadrul societății și acest lucru mă îngrijorează profund. După o analiză exactă a situației, voi propune un set de măsuri necesare transformării filialei Călărași într-o filială importantă în arhitectura națională a partidului.” a declarat Tudor Rareș Pop la finalul alegerilor interne.

Componența noii conducerii a USR Călărași este următoarea: Președinte USR Călărași - Tudor Rareș Pop, Vicepreședinte - Daniela Verman, departamentul financiar va fi condus de Nicolae Stoiculescu, Secretar - Radu Prelipcean.

În același timp au avut loc alegeri și pentru filiala USR a orașului Călărași care va fi condusă de Costin Mirescu în calitate de președinte și de către Marius Cocoși din poziția de vicepreședinte.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.