Deputatul Cristian Sefer recompensează elevii premianți

27.03.2018 invitati comuna crivat

Elevi ai școlii gimnaziale ”Nicolae Petrescu” Crivăț au vizitat vineri Palatul Parlamentului.

Pe 27 martie, la invitația domnului deputat Cristian Sefer, 30 de elevi ai școlii gimnaziale ”Nicolae Petrescu” Crivăț din județul Călărași, însoțiți de profesorul Emilia Rotaru, au vizitat Palatul Parlamentului.

Așadar, în săptămâna altfel, elevii premianți au avut ocazia să cunoască, chiar în zi de sărbătoare națională - Unirea Basarabiei cu România, cea mai reprezentativă instituție dintr-un stat democratic.

Domnul deputat și-a exprimat bucuria de a recompensa în acest fel elevii cu rezultate bune la învățătură.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.