Cristian Cosmin: PRO România are cea mai bună listă de candidaţi

Cristian Cosmin: PRO România are cea mai bună listă de candidaţi

Candidatul Pro România la alegerile europarlamentare Cristian Cosmin a declarat luni, la Târgu Mureş, că formaţiunea sa are cea mai bună listă de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi că a respectat cu exactitate egalitatea de şanse, întrucât pe primele zece locuri sunt cinci femei şi cinci bărbaţi.

„Pro România are cea mai bună listă de candidaţi şi asta, fără falsă modestie, pentru că vorbim de un comisar european în funcţie, doamna Corina Creţu, comisar pentru politică regională, de asemenea avem trei foşti prim-miniştri, Victor Ponta, Mihai Tudose şi Iurie Lenacă, fostul prim-ministru al Republicii Moldova. Suntem foarte mulţi foşti secretari de stat, foşti miniştri, sunt onorat că sunt pe această listă pe poziţia 7, chiar dacă nu este o poziţie neapărat eligibilă, este una semi-eligibilă, mă onorează să fiu pe această listă. Este o listă care respectă egalitatea de şanse, este o noutate. Între primi 10 candidaţi sunt 5 femei şi 5 bărbaţi, pe locuri intercalate, un nou motiv ca această listă să fie votată în special de doamne, pentru că suntem un partid care am respectat cu exactitate egalitatea de şanse”, a declarat Cristian Cosmin, într-o conferinţă de presă.

victorponta1

Candidatul Pro România a îndemnat cetăţenii să iasă la vot şi a militat pentru o Europă unită, pe fondul apariţiei formaţiunilor extremiste care doresc ieşirea unor state din Uniunea Europeană.

„Vreau să dau un mesaj tuturor cetăţenilor, fie că sunt de etnie română, fie că sunt de etnie maghiară, să participe la vot pe 26 mai pentru că votul lor, votul dumneavoastră, este foarte important, este pentru o Europă unită. Există foarte multe partide care doresc o rupere a ţărilor lor de Uniunea Europeană – din fericire în România nu avem aşa ceva – Brexit-ul este primul lor semn, dar sunt şi alte ţări care prin intermediul acestor partide şovin-extremiste îşi doresc acest lucru, Noi, Pro România, milităm pentru acest lucru, sloganul nostru este ‘Mândru că sunt roman, mândru că sunt european’, ne dorim să fim români, dar în acelaşi timp să fim într-o Europă unită”, a arătat Cristian Cosmin.

Articol comandat de PRO România

CUI mandatar financiar coordonator; 41190009

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.