Cr. Sefer, întrebare pentru ministrul Transporturilor: Care este situația localităților izolate de lipsa infrastructurii de traversare a râului Argeș

Sefer 2 cu ochelari

Deputatul PMP Călăraşi, Cristian Sefer a adresat o întrebare ministrului Transporturilor, Lucian Şova, solicitându-i detalii în legătura cu situaţia localităţilor izolate de lipsa infrastructurii de traversare a râului Argeş. Iată mai jos textul integral al întrebării:

Stimate domnule ministru,

Creșterea cotelor râului Argeș are drept efect, în fiecare an, izolarea localităților Crivăț și Radovanu din județul Călărași.

În momentul actual legătura acestor două localități cu DN 4 se face prin intermediul a două traversări prin vad, traversări fără siguranță în timpul anului și neutilizabile la fiecare creștere a nivelului  râului Argeș.

Vă rog domnule ministru să îmi comunicați dacă Ministerul Transportului are în vedere situația celor două localități.

De asemenea, vă rog să îmi comunicați situația lucrării hidrotehnice din zona orașului Budești, construcție care face parte din proiectul Canalului Dunăre – București,  și dacă această lucrare poate fi avută în vedere pentru realizarea traversării râului Argeș.  

Vă asigur de toată consideraţia mea.

Deputat

Cristian George SEFER

Solicit răspuns în scris.”