Constantin Bîrcă: Mă bucur din suflet pentru repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu

Constantin Bîrcă: Mă bucur din suflet pentru repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă salută repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu subliniind importanța acestei investiții la care au contribuit autoritățile locale și centrale.

Mă bucur din suflet pentru repunerea în funcțiune a stației de pompare de la Dorobanțu, care alimentează sistemele de irigații de la Mostiștea 1 și Mostiștea 6.

A fost un proiect greu, dar am reușit până la urmă, prin colaborarea dintre autoritățile locale și cele centrale, cărora vreau să le mulțumesc în numele fermierilor pentru efortul depus.

În plină secetă pedologică, observăm cu toții cât de important e un astfel de sistem de irigații, care reprezintă aur pentru agricultorii din Călărași.”, a scris pe Facebook deputatul Bîrcă, membru al Comisiei pentru agricultură.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.