Călăraşi / Independenţii, puţin peste 1%

La alegerile parlamentare din 11 decembrie, la nivelul judeţului Călăraşi, şi-au încercat norocul şi doi independenţi. Deputatul Aurel Niculae (ex – PNL, UNPR) a candidat pentru Senat iar Elena Nicolache, fost candidat UNPR pentru Primăria Călăraşi, la localele din 5 iunie, a sperat să-i convingă pe călărăşeni să o „trimită” la Camera Deputaţilor.

Din păcate cei doi au obţinut procente infime. Astfel, Aurel Niculae a obţinut 1203 voturi realizând un scor de 1,31% iar Elena Nicolache s-a ales cu doar 960 de voturi, ceea ce înseamnă un procent de 1,04%.

De menţionat că atât Aurel Niculae cât şi Elena Nicolache s-au clasat finalmente pe locul 7 în topul pentru Senat (în total 12 competitori partide, alianţe etc), respectiv pentru Camera Deputaţilor (29 de competitori în total).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.