B. Gingaşu: Nu vom reuși să îndreptăm aceste probleme până nu trimitem acasă persoanele care dau dovadă clară de rea-voință

B. Gingaşu: Nu vom reuși să îndreptăm aceste probleme până nu trimitem acasă persoanele care dau dovadă clară de rea-voință

Bogdan Gingaşu va candida, la localele din toamnă, pentru Primăria comunei Mânăstirea, condusă din 2012 încoace de Marian Iancu, fost pedelist, penelist în acte dar cu „sufletul” la PSD, partid sub sigla căruia va şi candida în septembrie. Într-o postare pe pagina de Facebook Bogdan Gingaşu – pentru Mânăstirea, Gingaşu trage un puternic semnal de alarmă susţinând că dezvoltarea şi prosperitatea comunităţii din Mânăstirea au rămas, din păcate, la stadiul de deziderate, aşa cum au fost ele asumate de primarul în funcţie. În opinia sa, „scimbarea” de la „vârful” Primăriei este imperios necesară. Comuna Mânăstirea are nevoie de o schimbare. În bine. Dezvoltarea localității a rămas doar pe hârtie. Ajutați-mă să fiu primarul de care voi aveți nevoie. Comunitatea noastră trebuie să se dezvolte și să prospere. Primarul lasă impresia că nu dorește să se implice pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm în mod frecvent. Nu vom reuși să îndreptăm aceste probleme până nu trimitem acasă persoanele care dau dovadă clară de rea-voință. Voi continua să îmi arăt implicarea până când mânăstirenii vor înțelege că direcția spre care se îndreaptă această localitate nu este una tocmai bună. Schimbarea trebuie să aibă loc în anul 2020. Nu am fost sprijinit de politicieni, am preferat să pun cetățenii pe primul loc, iar toate colaborările mele ce implică sfera politică vor fi făcute pentru a aduce bunăstarea localității.” a scris pe Facebook Gingaşu care a trecut în revistă şi “realizările” lui Iancu în cele două mandate. “Primarul Iancu și-a terminat treaba și face poze? Satele noastre sunt tot mai degradate. Gunoiul nu se ridică la timp. Rețeaua de apă și canalizare este un lux pentru mulți care trebuie să se mulțumească cu fântâna săpată lângă WC-ul din curte. Nimic nu arată ca în comunele de lângă noi. Pentru că domnul Iancu nu a avut timp de Primărie să îl trimitem acasă, prin votul nostru. Satele noastre se scufundă în noroaie. Nu mai putem accepta asta. Totul trebuie schimbat, începând cu echipa primarului Iancu. Avem nevoie de consilieri locali devotați și pricepuți, oameni cu expertiență, nevoie de tineri pentru a hotărî cum trebuie să arate satele noastre.”

Gingaşu susţine că o serie de obiective de care Mânăstirea şi locuitorii săi au mare nevoie, pot fi realizabile în contextual în care mulţi “omologi” de-ai primarului Iancu au reuşit să “schimbe” faţa comunităţilor pe care le conduc. Investiţiile realizate fie cu fonduri guvernamentale, fie europene, confirmă că până la urmă omul sfinţeşte locul. “Nu este greu când ai voință și mai ales în spate o echipă bine definită. Mulți primari cu notorietate din diferite partide politice au schimbat fața localităților lor. Au apă curentă și canalizare peste tot. Acum unii vor introduce gaze naturale în locuințe. Și-au realizat iluminat modern performant dar economic cu corpuri cu LED. Sunt primari care se mândresc cu stadioane moderne, cu tribune, cu cămine culturale și școli sau grădinițe reabilitate, cu dispensare moderne, cu piețe. Sunt primari care au creat locuri de muncă pentru tineri, le-au acordat conform legii terenuri pentru a-și construi case, ori i-au integrat social prin diferite programe pentru a învăța o meserie sau deschide o afacere. Este vremea ca să urmăm și noi acei primari și să începem și noi proiecte adevărate pentru dezvoltarea localităților noastre.” a conchis Bogdan Gingaşu.

“Mă cunoașteți majoritatea dintre voi. Sunt omul care vreau să fac lucruri bune, să las ceva în urma mea. Voi fi mereu lângă voi, lângă problemele voastre și nu deasupra. Voi fi primarul de care aveți nevoie!”

Bogdan Gingaşu