AUR: USR vrea domiciliul victimelor traficului de persoane la ONG-uri. Am retrimis proiectul de lege la comisii

AUR: USR vrea domiciliul victimelor traficului de persoane la ONG-uri. Am retrimis proiectul de lege la comisii

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) critică proiectul de lege al USR pentru modificarea şi completarea Legii nr.678/2001 privind prevenirea şi combaterea traficului de persoane, precum şi pentru completarea Ordonanţei de urgenţă nr.97/ 2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Conform PL-x nr. 602/2022, care se afla pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, domiciliul victimelor traficului de persoane putea fi oficializat la sediile asociaţiilor non-guvernamentale sau la orice birou de avocatură. Legea a fost retrimisă la comisiile de specialitate, în urma solicitării AUR din cadrul Biroului Permanent.

În orbirea sa ideologică, USR consideră că orice problemă din societate nu poate fi rezolvată altfel decât prin intermediul ONG-urilor. Alianţa pentru Unirea Românilor va continua să se opună iniţiativelor toxice ale acestui partid neomarxist, de stânga, de fiecare dată când ele vor fi prezentate în Parlament.

Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.