AUR solicită demisia lui Virgil Popescu, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei

 AUR solicită demisia lui Virgil Popescu, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

"După o liberalizare a tarifelor la energie care a dus la creşterea tuturor preţurilor din economie - generând nu doar o criză economică, ci şi una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd - Virgil Popescu şi-a dat în petic din nou. De această dată, în criza carburanţilor. Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia", a declarat deputatul AUR George Simion.

"Pe 9 martie, când se formau primele cozi la benzinării, ministrul Energiei declara public că "nu se vor scumpi carburanţii la 9, 10, 11 lei. S-a creat o psihoză". Între timp, preţul la motorină a ajuns la peste 9 lei. Acest politruc incompetent nu mai poate rămâne în funcţie", a subliniat senatorul AUR Claudiu Târziu.

Alianţa pentru Unirea Românilor avertizează că va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, dacă acesta nu va avea decenţa să se retragă din funcţie. Reamintim că ultima moţiune simplă împotriva ministrului Popescu nu a întrunit voturile necesare, PSD susţinând rămânerea lui Popescu în funcţie.

Biroul de presă al Alianţei pentru Unirea Românilor

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.