ALDE: Incompetenţa - criteriu de premiere pentru USR-PLUS!

ALDE: Incompetenţa - criteriu de premiere pentru USR-PLUS!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă i-a prelungit mandatul directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, nimeni altul decât cel care a ţinut timp de nouă ore în câmp un tren plin cu călători printre care se aflau şi copii, vârstnici, dar şi persoane bolnave, susţine preşedintele CN al ALDE, Cristian Dima într-un comunicat de presă.

"În cazul în care nu aţi aflat, Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, i-a prelungit mandatul directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante. Aşadar, cu cât dovedeşti mai multă incompetenţă în funcţia publică pe care o ocupi, cu atât eşti mai preţios pentru USR-PLUS.

Cine e acest domn Vizante? Este acelaşi director al CFR Călători care a ţinut timp de nouă ore în câmp un tren plin cu călători printre care se aflau şi copii, vârstnici, dar şi persoane bolnave.

Lupii moralişti ai opoziţiei din trecut, cei din USR-PLUS au renunţat când au ajuns la guvernare la toate principiile pe care le promovau şi le fluturau prin faţa ochilor românilor. Nu mai există transparenţă decizională, nu mai există criterii de evaluare a activităţii, nu mai există nimic! Tot ce contează este să fii prieten cu vreun ministru sau membru al Guvernului de la USR-PLUS.

Sunt tare curios cam ce părere are premierul Cîţu despre această decizie a ministrului Drulă, având în vedere că premierul a cerut în mod direct ca acest director al CFR Călători să zboare din funcţie pentru ignoranţa de care a dat dovadă în cazul trenului ţinut în câmp ore întregi"., se arată în comunicatul de presă semnat de liderul ALDE, Cristian Dima.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.