500 de cărți au fost donate de deputatul Cristian Sefer

Deputatul, Cristian Sefer, împreună cu Editura Delfin din București, a demarat campania de donare de carte didactică pentru școlile din județul Călărași.

Sefer donatie carti 1

Marți, deputatul PMP a vizitat Școala Gimnazială ”Nicolae Petrescu” din comuna Crivăț și Școala Gimnazială din comuna Perișoru unde a donat cărți pentru peste 250 de elevi. De asemenea, s-au purtat discuții cu profesorii din cele două instituții de învățământ pentru identificarea căilor de colaborare viitoare dintre instituția de învățământ și demnitar.

Joi, domnul deputat, alături de domnul Alexandru Popa de la Editura Delfin,  a participat la festivitatea de închidere a anului școlar de la Școala Gimnazială Răzvani din orașul Lehliu Gară, ocazie cu care au mai fost oferite încă 250 cărți pentru elevii acestei școli.

De asemenea domnul deputat a recompensat rezultatele excepționale ale celor mai buni elevi ai claselor a VIII-a din cele trei instituții de învățământ, dorind astfel să sublinieze importanța stimulării performanței școlare.

Campania de donare de carte școlară va continua la începutul anului școlar 2018-2019.

Biroul de presă a domnului deputat Cristian Sefer

Sefer donatie carti 2

Sefer donatie carti 3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.