MF | Mai mult de un milion de persoane fizice înrolate în SPV

MF | Mai mult de un milion de persoane fizice înrolate în SPV

A fost depășit pragul de un milion de persoane fizice înrolate în Spațiul Privat Virtual (SPV) al MF-ANAF. În acest moment, peste 1,6 milioane de utilizatori, persoane fizice și juridice, s-au conectat în total pe platformă.

Demersul de înrolare în SPV vine în sprijinul contribuabililor prin automatizarea schimbului de date fiscale și eliminarea depunerii fizice a anumitor declarații lunare specifice. Prin înrolarea în SPV, contribuabilii au acces continuu la un serviciu gratuit, accesibil permanent, care oferă o serie de beneficii utilizatorilor săi, cum ar fi:

- o bază de date complexă cu informații din sfera obligațiilor fiscale;

- accesul facil la acte administrativ fiscale și alte documente;

- acces servicii electronice specifice.

Înscrierea în SPV, parte a procesului de digitalizare a administrației publice, este un proces care eficientizează interacțiunile dintre stat și contribuabili. Prin intermediul portalului, sarcina administrativă a contribuabililor este ușurată, întregul proces desfășurându-se într-un spațiu transparent.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.