Primăria Călărași | „Dezvoltarea infrastructurii educaționale antepreșcolară și preșcolară din municipiul Călărași – Creșa săptămânală”

Primăria Călărași | „Dezvoltarea infrastructurii educaționale antepreșcolară și preșcolară din municipiul Călărași – Creșa săptămânală”

Călărași, 14.01.2021

„Dezvoltarea infrastructurii educaționale antepreșcolară și preșcolară din municipiul Călărași – Creșa săptămânală”

  1. Număr referinţă: contract finanțare nr. 6208/28.12.2020, cod SMIS: 127322
  2. Data publicării comunicatului de presă: 14.01.2021
  3. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 4.4 Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă.
  4. Autoritatea de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
  5. Organism Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
  6. Alte informaţii: UAT MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, în calitate de beneficiar, anunţă debutul proiectului.

Obiectivul general al proiectului se subscrie obiectivului specific al Axei prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 - Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesionala pentru dobândirea de competențe si învațare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație si formare, Obiectiv Specific 4.4 - Cresterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părintilor pe piata forței de muncă.

Obiectiv general proiect - Creșterea calității infrastructurii Creșa săptămânală din municipiul Călărași în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.

Obiective specifice ale proiectului:

Obiectiv specific 1: Îmbunătățirea accesului la servicii educaționale prin creșterea capacității de școlarizare în învățământul antepreșcolar în vederea îmbunătățirii disponibilității, calității și relevanței infrastructurii educaționale și al dotării.

Obiectiv specific 2: Cresterea calității educației timpurii prin îmbunătățirea calității, condițiilor de siguranță și de funcționare a spațiilor de învățare.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 5.022.672,42 lei cu TVA, din care finanţare nerambursabilă de 2,312,237.04 lei .

Durata de implementare a proiectului este de 26 luni, începând in data de 28.12.2020 și finalizându-se în data de 28.02.2023.

Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine de pe site-ul institutiei sau de la sediul UAT Municipiul Călărași, Str. București, nr. 140A, Municipiul Călărași, cod poștal 910058, tel: 0242/311 005, fax: 0242/318 574, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Lavinia Oana Ivanciu – asistent proiect.     

UAT Municipiul Călărași

Calarasi, Str. Bucuresti, Nr. 140A, tel: 0242 311005, fax: 0242 318574, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

comunicatcresa14ianuarie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.