Peste 1,3 miliarde euro pentru Regiunea Sud-Muntenia

Peste 1,3 miliarde euro pentru Regiunea Sud-Muntenia

Miercuri, 5 octombrie 2022, la Alba Iulia, a fost semnat Acordul de Parteneriat între Guvernul României și Comisia Europeană, documentul strategic care acoperă fondurile Politicii de Coeziune și cel al Politicii Maritime și Pescuit pentru perioada de Programare 2021-2027. Documentul strategic, aprobat de Comisie la data de 25 iulie 2022, a fost semnat de prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, Elisa Ferreira, comisarul european pentru Coeziune și Reforme și Marcel-Ioan Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Odată cu semnarea acordului, Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 intră în linie dreaptă spre materializare, imediat după aprobarea Comisiei Europene.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud – Muntenia 2021-2027 și va gestiona în viitorul exercițiu financiar peste 1,3 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman. Cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile regiunea noastră va deveni: mai competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, cu orașe prietenoase cu mediul, cu mobilitate urbană durabilă, mai accesibilă, educată și atractivă.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul următor: https://www.adrmuntenia.ro/guvernul-si-comisia.../news/1633

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.