ADR Sud Muntenia anunță aprobarea spre finanțare a proiectului TIMS

ADR Sud Muntenia anunță aprobarea spre finanțare a proiectului TIMS

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de partener, anunță aprobarea spre finanțare a proiectului TIMS - Instruire în Sistemul de Management al Inovării pentru dezvoltarea sustenabilă a IMM-urilor, finanțat în cadrul programului Erasmus+, tipul de activitate - KA220-VET- Parteneriate de cooperare în educația și formarea profesională.

Proiectul se adresează persoanelor care au nevoie să dobândească cunoștințe pentru inițierea și implementarea ideilor sau proiectelor inovatoare în organizații, astfel încât sistemul existent de management al calității să fie extins la sistemul de management al inovației, în vederea lansării strategiilor competitive. De asemenea, printre obiectivele proiectului se mai află și sprijinirea creării și accesul la căi de perfecționare pentru adulți, prin oferte de învățare adaptate, special concepute pentru mediile IMM-urilor; creșterea interesului adulților pentru mijloacele de perfecționare prin strategii eficiente de îndrumare și motivație, pentru a se asigura acces la învățarea relevantă pe tot parcursul vieții; promovarea inovației în IMM-urile europene ca principal instrument pentru facilitarea sustenabilității, învățarea pe tot parcursul vieții și adaptarea la schimbările la nivel european (cum ar fi criza pandemică); extinderea și dezvoltarea competențelor de instruire și a persoanelor care sprijină cursanții adulți, prin îmbunătățirea metodelor și instrumentelor de predare prin utilizarea eficientă a soluțiilor inovatoare și a tehnologiilor digitale.

Contractul de finanțare se va derula pe o perioadă de 28 de luni, în intervalul martie 2022 - iunie 2024 și va avea o valoare aproximativă de 300.000 euro, din care bugetul ADR Sud Muntenia va fi de circa 32.000 euro.

Consorțiul proiectului va fi format din 7 parteneri: Asociația letonă pentru calitate (Riga, Lituania) care este coordonator, Institutul ISQ (Porto Salvo, Portugalia), Compania I.S.C.N. - Experți internaționali în software pentru rețele de colaborare (Graz, Austria), Compania de consultanță în soluții tehnico-profesionale (Zaragoza, Spania), Tournis Consulting (Agios Stefanos, Grecia), Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (Călărași, România), Deloris Mundo Limited (Lagos, Nigeria).

Pentru detalii suplimentare despre implementarea acestui proiect puteți contacta reprezentanții ADR Sud Muntenia la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa text și foto www.adrmuntenia.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.