SEMINARII WEB, un nou serviciu electronic al ANAF

SEMINARII WEB, un nou serviciu electronic al ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care a fost pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna mai 2022.

Prin intermediul acestui serviciu, unitățile fiscale din țară, vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes, la care se pot înscrie contribuabilii indiferent de domiciliul fiscal.

Reamintim că, pentru completarea şi depunerea declarațiilor fiscale, contribuabilii pot obține informații și astfel:

  • apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor - Call –     center, la numărul de telefon 031.403.91.60;
  • prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe portal https://www.anaf.ro/asistpublic/ şi în serviciul Spațiul Privat Virtual
  • urmărind canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarațiilor fiscale.

Lista seminariilor ce se vor susține lunar și link-ul pentru înscrierea participanților se vor publica pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.