Pasajul de la Drajna va fi dat în trafic în luna mai

Pasajul de la Drajna va fi dat în trafic în luna mai

Lucrările la pasajul Drajna se vor finaliza în luna mai când urmează să fie dat şi în trafic. Anunţul a fost făcut pe pagina personală de Facebook de Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

„𝗦𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘃𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲 𝗳𝗮𝗿𝗮 𝗰𝗼𝘇𝗶 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗹𝗮 𝗗𝗿𝗮𝗷𝗻𝗮

𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗗𝗿𝗮𝗷𝗻𝗮, 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮 𝗰𝘂 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮, 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗱𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗶𝗻 𝗹𝘂𝗻𝗮 𝗺𝗮𝗶, 𝗶𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗮𝘁

A început asfaltarea drumului de legătură de la pasaj spre Autostrada A2.

Continuă executarea lucrărilor de așternere a pietrei sparte pe drumurile de legătură.

Se execută lucrări de stabilizare a agregatelor naturale cu lianți hidraulici pe drumurile de legătură.

Continuă așternerea primului strat de asfalt (AB 31,5) peste structura pasajului, precum și pe drumurile de legătură.

Se lucrează la execuția șanțurilor pentru asigurarea scurgerii apelor.

Se execută lucrări de realizare a bazinelor de retenție a apelor pluviale.

Se execută lucrări de profilare taluzuri, precum și lucrări de realizare a stratului vegetal pe acestea.

Continuă lucrările la realizarea sistemului de iluminat al pasajului, iar săptămâna viitoare vor fi relocate ultimele rețele de utilități.

Continuă lucrările de relocare a rețelelor de energie electrică.

Reamintesc faptul că amplasamentul acestei lucrări a fost predat constructorului la data de 11 ianuarie 2022, iar stadiul acestui proiect de infrastructură rutieră a ajuns la 80,5%.

Este vorba despre realizarea unei supratraversări pe DN21, cu o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe 305 m. Pasajul va traversa totodată și DN 3A Lehliu – Fetești, drum național paralel cu CF 800.

Pasajul de la Drajna va fi parte integrantă a viitorului drum TransRegio (TR ISTER) Brăila-Slobozia-Călărași-Chiciu, de aproximativ 142 km, din care 35 de kilometri sunt pe teritoriul județului Ialomița.”, se arată în mesajul postat de Scrioşteanu.

pasajdrajna2

pasajdrajna3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.