Contract semnat pentru modernizarea gării Ciulnița, cu cinci firme românești

Contract semnat pentru modernizarea gării Ciulnița, cu cinci firme românești

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat miercuri după-amiază că a fost semnat contractul pentru modernizarea gării Ciulnița de pe Magistrala 800 București-Constanța.

Contractul pentru modernizarea clădirii de călători din stația Ciulnița este o investiție în valoare de 27,39 milioane de lei, fără TVA, cu finanțare asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Transporturi, și de la bugetul de stat.

Contractul a fost semnat cu Asocierea Construct I.N.G. – SC ISPCF SA – SC Arcada Company – Spiact Craiova SA – Pro Ami’s Consulting S.R.L și are o durată de implementare de 22 de luni, din care patru luni pentru elaborarea proiectului tehnic și 18 luni, de la emiterea autorizației de construire, pentru execuția lucrărilor de modernizare.

Mai multe detalii aici https://clubferoviar.ro/contract-semnat-pentru-modernizarea-garii-ciulnita/

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.