CNAIR | Cinci oferte pentru reparația capitală a Podului peste Canal de la Călărași

CNAIR | Cinci oferte pentru reparația capitală a Podului peste Canal de la Călărași

Luni, 17 iunie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Executie Lucrări „Reparație capitală Pod pe DN 3B km 0+822 peste Canal la Călărași”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici:

1. Asocierea SC GDO MOV IMPEX SRL (Lider) – INFRA EXPERT AD (Asociat 1) - SC CONREP SA (Asociat 2) (România/Bulgaria/România)

2. BOG’ART SRL – Ofertant Unic (România)

3. Asocierea EUROCOGEN DÂMBOVIȚA SRL (Lider) - DONAU GARTEN SRL (Asociat 1) – CHIRULLI ANDREA IMPRESA INDIVIDUALE (Asociat 2) (România/ România /Italia)

4. NESS PROIECT EUROPE SRL – Ofertant Unic (România)

5. Asocierea FREYROM SA (Lider) – PROCONS GROUP SRL (Asociat 1) – ZMC TRADING SRL (Asociat 2) (România/ România /România).

Durata de execuție a contractului este de 84 luni și cuprinde: 24 luni perioada - execuție și 60 luni - perioada de garanție a lucrărilor.

Valoarea estimată a procedurii este de 86.701.560,12 lei fără TVA, iar sursa de finanțare este asigurată prin Fonduri Europene – Programul Transport 2021 – 2027.

Obiectul contractului îl reprezintă realizarea lucrărilor de reparație capitală a Podului pe DN 3B km 000+822 peste Canal la Călărași în lungime de aproximativ 843,54 m, în conformitate cu prevederile contractului de lucrări.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele, în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.