Circulaţia pe pasajul Drajna va fi deschisă marţi, începând cu ora 10:00

Circulaţia pe pasajul Drajna va fi deschisă marţi, începând cu ora 10:00

Circulaţia pe pasajul Drajna va fi deschisă marţi, începând cu ora 10:00, eliminându-se, astfel, blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina, a anunţat, luni, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

"Deschidem pasajul Drajna, mâine, începând cu ora 10:00! Lucrările pe cei 2,7 km ai acestui pasaj au durat cu aproximativ două luni mai puţin decât era prevăzut în contract", a notat Pistol, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, odată cu deschiderea circulaţiei pe pasajul Drajna, se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

"În perioada sezonului estival creşte inclusiv frecvenţa trenurilor spre litoral, motiv pentru care se stătea în coadă la barieră perioade lungi de timp", a adăugat el.

Construcţia pasajului de la Drajna (judeţul Călăraşi) de pe #DN21 a fost finanţată din bani europeni (POIM) şi reprezintă prima etapă din drumul Transregio Brăila - Slobozia - Călăraşi - Chiciu.

Sursa www.agerpres.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.