CFR SA a lansat licitația pentru Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”

CFR SA a lansat licitația pentru Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”

Chiar la începutul acestui an, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitația deschisă, în valoare totală de 4.992.516,79 lei fără TVA , pentru Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „ Lucrări în Stațiile CF Fetești și Ciulnița ” .

Valoarea estimată a contractului este de 4.992.516,79 lei fără TVA , iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri de Coeziune și de la Bugetul de Stat . Durata totală estimată a serviciilor de 84 de luni, care este calculată luându-se în considerare: durata estimată de proiectare și execuție a lucrărilor – 24 luni și perioada de garanție și notificare a defecțiunilor – 60 luni.

Contractantul/Supervizorul va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

În cadrul serviciului de consultanță și supervizare în domeniul managementului execuției pentru verificarea execuției lucrărilor de construcții și instalații aferente obiectivului de „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”, Contractantul va desfășura activități de coordonare, consultanță și supervizare.

Anunțul de participare la licitația deschisă și documentațiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro . Termenul limită pentru primirea ofertelor este 08.02.2022.

Sursa cfr.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.