Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 12 mai 2023

Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 12 mai 2023

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează vineri - 12 mai 2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 10.00, în următoarele locații:

- Călărași - Foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Stirbei” Călărași;

- Oltenița - Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița, str. Argeșului, nr.111.

Până la această dată, au fost contactați un număr de 420 agenți economici, dintre aceștia un număr de 25 și-au anunțat participarea la bursă, locurile de muncă comunicate ajungând la un număr de aproximativ 293 posturi vacante.  

Principalele domenii de activitate în care sunt oferite locurile de muncă sunt următoarele:

O confecţii textile – 81 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: operator confectioner, muncitor necalificat, lacatus mecanic, confectioner masinist;

O construcții - 34 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: mecanic utilaje, sudor, dulgher, zidar, fierar, instalator, buldoexcavatorist, lacatus mecanic, contabil;

O confecţii textile – 16 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: operator confectioner;

O alte activităţi – 162 locuri în meseriile/ocupaţiile: ajutor bucatar, bucatar, barman-ospatar, stivuitorist, operator la masini-unelte semiautomate si automate, operator la colectatul si manipulatul lemnului, muncitor necalificat in bucatarie, spalator auto, coafeza, tractorist, lucrator comercial, unit manager, consultant asigurare, agent asigurare, ingrijitor animale, agent de securitate, ambalator manual, manipulant marfuri, operator comanda numerica, confectioner montator produse de lemn, mecanic auto, operator prelucrare mase plastice, contabil, controlor calitate, magaziner.

Relații suplimentare cu privire la Bursa locurilor de muncă, se pot obține la telefon 0242/318.375, 0242/318.376 sau e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Compartimentul Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.