ANAF se curăță de securiști!

ANAF

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că ANAF va înceta colaborarea atât cu reprezentanții unor instituții ale statului care erau în poziții de conducere la ANAF și răspundeau de sesizarea organelor penale, dar și cu inspectorii ANAF care sunt detașați la parchete.

Decizia ANAF reprezintă una dintre cele mai importante acțiuni privind destructurarea statului paralel, care utiliza Fiscul pentru a accesa datele financiare ale firmelor și cetățenilor.

“Interferența dintre servicii-parchete-fisc reprezintă unul dintre cele mai abuzive mecanisme prin care structuri paralele statului puteau controla activitățile economice ale oricărei persoane fizice sau juridice. Mai mult decât atât, percheziția procurorilor care necesita un mandat judecătoresc a fost înlocuită cu inspectorii ANAF care puteau cerceta documentele companiei doar cu legitimația de serviciu, fără niciun mandat judecătoresc.” susţine liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.