AJOFM Călăraşi | Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 20 mai 2022

AJOFM Călăraşi | Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 20 mai 2022

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași (AJOFM Călărași) organizează vineri, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 10.00, în următoarele locații:

Călărași - Foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Stirbei” Călărași;

Oltenița - Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița, str. Argeșului, nr.111.

Până la această dată, au fost contactați un număr de 419 agenți economici, dintre aceștia un număr de 23 și-au anunțat participarea la bursă, locurile de muncă comunicate ajungând la un număr de aproximativ 262 posturi vacante.  

Principalele domenii de activitate în care sunt oferite locurile de muncă sunt următoarele:

O alimentaţie publică - 139 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: muncitor necalificat, lucrator bucatarie, vânzător, bucătar, brutar, ospatar, ajutor bucatar, ajutor ospatar, lucrator comercial, manipulant marfuri, pizzar, agent curatenie, casier;

O construcții - 27 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: instalator tehnico sanitar si gaze, muncitor necalificat, sofer cat.8

O confecţii textile - 16 locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: operator confectioner;

O alte activităţi - 80 locuri în meseriile/ocupaţiile: agent vanzari, manager relatii clienti, organizator, ingrijitor cladiri, agent de paza, instructor auto, spalatoreasa, vanzator, femeie de serviciu etc.

Relații suplimentare cu privire la Bursa locurilor de muncă, se pot obține la telefon 0242/318.375, 0242/318.376 sau e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Compartimentul Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.