AJFP Călăraşi va organiza în mai două întâlniri cu contribuabilii

Pentru a asigura o mai buna informare si indrumare a contribuabililor, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Calarasi, cu sediul în str. Eroilor nr. 6 – 8, va organiza in luna mai 2017, in sala de sedinte a institutiei situata la etajul 6, capacitate 35 de locuri, doua intalniri cu contribuabilii, dupa cum urmeaza:

Marti, 9 mai 2017 ora 14 – intalnire cu contribuabilii persoane fizice cu tematica: Aspecte privind declararea veniturilor obtinute de catre persoanele fizice

Joi, 25 mai 2017, ora 14 - intalnire cu contribuabilii persoane juridice cu tematica: Impozitul specific unor activitati – norme de aplicare; Obligatii declarative si de plata ale lunii mai.

Contribuabilii interesati vor putea primi clarificari referitoare si la alte aspecte de natura fiscala in timpul intalnirilor, daca transmit solicitarile lor pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in perioada 3 – 8 mai 2017, respectiv 15 – 23 mai 2017.

Compartimentul de Comunicare