392 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

392 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 392 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Germania - 272 locuri de muncă pentru: Lucrător în amenajarea expoziţiilor şi a magazinelor, Tâmplar (fabricare şi asamblare mobilier de expoziţie şi de magazin, Magazioner, Operator maşini şi sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor şi a materialelor plastice), Lucrător în producţia şi prelucrarea sticlei, Lucrător în producţia şi prelucrarea sticlei/fabricarea fibrei de sticlă, Tăietor de carne şi lucrător în producţie (f/b), Tăietor de carne şi lucrător în producţie (f/b, Tăietor de carne şi lucrător în producţie (f/b);

Norvegia - 96 locuri de muncă pentru: Tâmplar, Faianţar, Mecanic auto, Betonist, Schelar, Electrician, Şofer autobuz, Vopsitor auto, Vopsitor, Şofer, Agent curăţenie;

Estonia - 8 locuri de muncă pentru: Sudor, Tăietor lemne, Mecanic auto;

Franţa - 7 locuri de muncă pentru: Farmacist, Sudor, Mecanic utilaje agricole;

Finlanda - 5 locuri de muncă pentru: Muncitor în industria alimentară;

Polonia - 3 locuri de muncă pentru: Măcelar abator vită;

Olanda - 1 loc de muncă pentru: Tâmplar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.