Plăți de peste 2 miliarde de euro autorizate de APIA în perioada 16 octombrie - 29 decembrie 2022

Plăți de peste 2 miliarde de euro autorizate de APIA în perioada 16 octombrie - 29 decembrie 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat la plată începând cu data de 16 octombrie 2022 și până în prezent suma de 1,928 miliarde de euro pentru cererile depuse în Campania 2022. Din această sumă, 1,247 miliarde de euro reprezintă plăți în avans si 681,71 milioane de euro reprezintă plata regulară.  

Plata regulară a fost acordată pentru un număr de 730.003 de fermieri, reprezentând 93,17% din totalul fermierilor eligibili.

La aceste sume se adaugă 73,73 milioane euro autorizați pentru schemele de măsuri de piață, comerţ exterior, promovarea produselor agricole şi ajutoare de stat.

"Doresc să asigur toți fermierii că vom continua autorizarea plăților în același ritm susținut, cu implicare și profesionalism". Adrian PINTEA, director general APIA.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.