454 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

454 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 454 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Germania - 274 locuri de muncă pentru: operator maşini si sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor şi a materialelor plastice); muncitor în construcții; maistru în construcții; lucrător în construcții de beton/ beton armat; lucrător în producţia şi prelucrarea sticlei/ fabricarea fibrei de sticla; tăietor de carne şi lucrător în producţie;

Norvegia - 103 locuri de muncă pentru: schelar; electrician; croitor; şofer autobuz; vopsitor auto; vopsitor; vopsitor auto; şofer; agent curăţenie; betonist; mecanic auto; tinichigiu carosier auto; vopsitor auto;

Finlanda - 40 locuri de muncă pentru: laminator;

Estonia - 21 locuri de muncă pentru: mecanic auto; operator la fabricarea nadei de pescuit;

Slovenia - 10 locuri de muncă pentru: manipulant mărfuri;

Polonia - 3 locuri de muncă pentru: măcelar abator vită;

Franța - 2 locuri de muncă pentru: farmacist.

Olanda – un loc de muncă pentru: tâmplar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Serviciul Comunicare, Relații cu Publicul

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.