124 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

124 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spatiul Economic European/Uniunea Europeana ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 119 locuri de munca vacante la data de 02.02.2023, dupa cum urmeaza:

  • Olanda - 5 locuri de munca vacante: personal de curatenie;
  • Spania - 60 locuri de munca vacante: lucrator in agricultura la cules de capsuni si fructe de padure rosii;
  • Malta – 6 locuri de munca vacante: optometristi, topografi, biolog marin, inginer hidraulic;
  • Slovenia – 2 locuri de munca vacante: programatori PLC , asamblare si procesare linii;
  • Germania – 7 locuri de munca vacante: gradinari si ajutor de gradinar (horticultura si peisagistica) , tehnician electronist pentru energia si tehnologia cladirilor, electrician, mecanic instalatii pentru refrigerare, aer conditionat si pompe de caldura(f/b);
  • Finlanda – 40 locuri de munca vacante: muncitor necalificat – culegator de capsuni in aer liber;
  • Norvegia – 4 locuri de munca vacante: tractorisiti.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca in UE pot vizualiza ofertele accesand portalul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Calarasi, compartiment EURES.

Consilierul EURES va oferi toate detaliile privind descrierea locului de munca, cerintele locului de munca, limba straina, salariul oferit, durata contractului de munca, modul de aplicare pentru fiecare oferta, conform site-ului de mai sus.

Contact consilier EURES: 0242/318376; 0242/331693, int.113

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.