Ziua Culturii Naționale, la Călăraşi

Ziua Culturii Naționale, la Călăraşi

Vineri, 14 ianuarie 2022, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași, va avea loc evenimentul DESPRE ABSOLUT, care va cuprinde o suită de activități organizate cu prilejul Zilei Culturii Naționale.

Ora 10.00

  • Eminescu prin ochi de copil

Școala Gimnazială Carol I, prof. Maria Tănase

Ora 14.00

  • EMINESCIANA – Expoziție de documente
  • PE URMELE LUI MIHAI EMINESCU – proiecție film documentar -C.N.B.S., prof. Stela Anghel
  • DESPRE ABSOLUT – Vernisaj Expoziție de artă vizuală realizată în colaborare cu artiști călărășeni și elevi ai Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu”, ai Școlii Gimnaziale ”N. Titulescu” și ai Liceului Pedagogic ”Ștefan Bănulescu”
  • Recital poetic – prof. Gheorghe Voinea
  • Recital muzical - Liceul Pedagogic ”Ștefan Bănulescu”

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până pe 15 februarie 2022 și va putea fi vizitată în regim muzeal, respectând prevederile legislative privind pandemia COVID-19 în vigoare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.