Ziua Copilului la Muzeul Dunării de Jos

Ziua Copilului la Muzeul Dunării de Jos

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului, în perioada 30 și 31 mai.

De ziua lor, copiii se pot bucura de vizitarea gratuită a expozițiilor organizate la toate cele trei secții ale muzeului unde vor descoperi lucruri minunate.

Secția de Etnografie și Artă populară a Muzeul Dunării de Jos, locul ce seamănă atât de bine cu casa și ograda bunicilor ori a străbunicilor, oferă spațiul adecvat unor întâlniri cu copiii, spre a înțelege faptul că joaca vine de multe ori din lucruri simple, de genul: un fus, o ciutură, un ștergar frumos decorat ori vreo unealtă folosită în tâmplărie.

În cadrul Atelierului de desen, organizat în cadrul secției amintite, copiii vor fi încurajați să aștearnă pe hârtie, desene cât mai viu colorate în care să evidențieze aspecte din expoziția de bază intitulată ”Meșteșuguri tradiționale la apus”.

Participarea la Atelierul de desen se poate realiza, în baza unei programări la numărul de telefon 0746051267. Preț de atelier – 2 lei.

Șef Birou Etnografie și Artă populară,

Virginia OANĂ

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.