Muzeul Dunării de Jos | Atelier dedicat Zilei Naționale a României

Muzeul Dunării de Jos | Atelier dedicat Zilei Naționale a României

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului ”Atelierele Muzeului”, la sfârșitul lunii noiembrie, în zilele de 25 și 28-29 noiembrie a.c., un atelier dedicat Zilei Naționale a României.

Nu am putea sărbători un eveniment de asemenea însemnătate, precum Ziua României, fără să-i dedicăm o activitate specifică. Astfel, invităm toți copiii interesați să participe la acest atelier, în cadrul căruia vor avea ocazia să realizeze propriile cocarde tricolore.

Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00-12.00.

Programările se fac la numărul de telefon 0722270848, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-15.30. Preț participare: 2 lei/persoană/atelier.

Muzeograf,

Andreea PARNIC

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.