MDJ | Invitație la vernisajul SALONUL DE PRIMĂVARĂ

MDJ | Invitație la vernisajul SALONUL DE PRIMĂVARĂ

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită joi, 15 aprilie, ora 12.00, la vernisajul SALONUL DE PRIMĂVARĂ.

Evenimentul se va desfășura la sediul muzeului din strada Progresului, 4.

”Expoziția evocă reînvierea naturii și bucuria cotidiană a omului de a se raporta la anotimpuri și la transformările vieții în general, în viziunea artiștilor plastici expozanți, care au devenit din ce în ce mai selectivi în ceea ce privește lucrările care urmează a fi așezate pe simeze. Într-o dominantă stilistică modernă și în tehnici consacrate, plasticienii au surprins, în note cromatice particulare, elemente vizuale recognoscibile, utilizate în forma lor reală sau interpretate original. Studii laborioase ale naturii sau mai gestuale descrierii ale trăirilor interioare ale omului completează simeza Muzeului Dunării de Jos, pe care se află un număr important de lucrări. Pictură în ulei și acrilic, acuarelă și pastel, ceramică și sticlă, tehnici mixte, într-un dialog vizual incitant, pot fi văzute în cadrul expoziției care va fi un periplu asupra elementelor simbolice ale primăverii. Suprafețele plane și formele tridimensionale, picturalul și decorativul se află alături într-o expoziție de amploare.”

Ana Amelia Dincă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.