MDJ | Atelier dedicat sărbătorilor de iarnă

MDJ | Atelier dedicat sărbătorilor de iarnă

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului ”Atelierele Muzeului”, în perioada 14-16 decembrie a.c., un atelier dedicat sărbătorilor de iarnă.

Așa cum obișnuiește de mai mulți ani, Muzeul Dunării de Jos invită călărășenii interesați să participe, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, la un atelier dedicat, poate, celei mai așteptate sărbători din an, Crăciunul. Astfel, invităm pe toți cei interesați să participe la această activitate, în cadrul căreia vor avea ocazia să realizeze propriile decorațiuni.

Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00-12.00.

Programările se fac la numărul de telefon 0722270848, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-15.30. Preț participare: 2 lei/persoană/atelier.

Muzeograf,

Andreea PARNIC

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.