Literatură & film cu Doina Ruști

Literatură & film cu Doina Ruști

Biblioteca Județeană Călărași vă invită la un eveniment cultural de excepție, întâlnirea cu Doina Ruști, scriitoare cu o certă contribuție atât în neogotic, cât și în realismul psihologic, apreciată pentru originalitate și erudiție epică, scenaristă și ocazional regizor de film, cu 40 de ani de profesorat la catedra universitară.

Actualmente, Doina Ruști ține cursuri de scriere creativă, la Universitatea din București și coordonează colecția Biblioteca de Proză Contemporană a Editurii LITERA, București.

Invitați în cadrul evenimentului vor fi profesorii Magda Ștefan și Mirela Tudone, promotori ai literaturii scriitoarei în cadrul orelor de curs la Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu”, realizator al filmului ”Vendetta”, care are la bază opera scriitoarei Doina Ruști ”Paturi oculte”.

Cine trece fără să se uite în stânga și-n dreapta e din capul locului ocolit de lume și nu reușește nimic” spunea Doina Ruști.

Așteptăm comunitatea călărășeană să privească cu introspecție și să ia parte la evenimentul memorabil care se va desfășura în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” Călărași, începând cu ora 14.00, în data de 25 septembrie 2023.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.