Lansare de carte: ”TREPTE ȘI REPERE SPRE ÎNĂLȚIMI. Slavici, Eminescu și Caragiale” de Victor V. Cutuș-Mureșan

Lansare de carte: ”TREPTE ȘI REPERE SPRE ÎNĂLȚIMI. Slavici, Eminescu și Caragiale” de Victor V. Cutuș-Mureșan

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași are bucuria de a vă invita la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului ”TREPTE ȘI REPERE SPRE ÎNĂLȚIMI. Slavici, Eminescu și Caragiale” al autorului local Victor V. Cutuș-Mureșan, personalitate marcantă a învățământului călărășean, profesor de limba și literatura română al C.N.B.S., fost inspector școlar, Cetățean de Onoare al municipiului Călărași și autor a peste 20 de opere și nenumărate articole și studii de publicistică.

Începând cu ora 16.00, în data de 14 mai 2021, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”, Călărași, vom fi onorați să îi avem în mijlocul nostru pe autorul volumului, care ne va încânta cu ultimul său produs editorial despre viața unor mari personalități din literatura română, bazat pe o minuțioasă documentare.

Cartea reprezintă o resursă educativă formativă și informativă indispensabilă elevilor, profesorilor și cititorilor pasionați de biografii.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, elevi, studenți, scriitori și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale