Lansare de carte: “Lutul uman – între peștera lui Platon și grota digitală sau De partea îmbunării”

Lansare de carte: “Lutul uman – între peștera lui Platon și grota digitală sau De partea îmbunării”

Biblioteca Județeană Călărași vă invită la un eveniment cultural inedit în spațiul călărășean, întâlnirea cu profesorul Constantin Mitră, istoric și filosof recunoscut ale cărui idei au fost apreciate de filosofi precum Constantin Noica și de membri ai Academiei Române cum ar fi Mircea Flonta, Alexandru Surdu sau Teodor Dima.

Constantin Mitră a publicat volumele ”Gândirea filosofică între originar și temei”, ”Omul jignit- în ce se ține lumea când temeiurile cad , iar originarul e de negăsit”,”Cartea întâietății, pentru câțiva adolescenți inteligenți”, iar acum ne invită să ne bucurăm împreună de proaspăta editare a ultimei sale cărți ”Lutul uman - între peștera lui Platon și grota digitală sau De partea îmbunării”

Vor lua cuvântul în cadrul evenimentului doamna profesoară Magda Ștefan și Elena Piștea, elevă eminentă, al cărui mentor este.

Așteptăm comunitatea călărășeană să ia parte la evenimentul care se va desfășura în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” Călărași, începând cu ora 12.30, în data de 29 septembrie 2023.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.