Lansare de carte: EU SUNT MAIA

Lansare de carte: EU SUNT MAIA

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași vă invită să participați la un eveniment cultural special, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția proaspătului volum EU SUNT MAIA, scris de renumita artistă Maia Morgenstern, publicat la Editura Litera.

Începând cu ora 15.00, în data de 31 mai 2022, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” Călărași, vom fi onorați să o avem în mijlocul nostru pe autoarea volumului, care ne va împărtăși din experiențele care i-au marcat scrierile.

”La vremea asta joc. Joc şi interpretez tot felul de personaje. Potrivite pentru vârsta mea, pentru experienţa mea, pentru viaţa pe care am trăit o. Joc şi particip în tot felul de spectacole, evenimente artistice. Mă pregătesc aşa cum o fac de o viaţă: mai întâi citesc textul (de şapte ori fiecare replică, apoi totul), repet mişcarea, respect indicaţiile. Dar, mai ales, mă documentez: citesc, ascult (muzică şi poveşti), încerc să reconstitui fapte reale sau să mi imaginez o epocă, o lume. Uneori reuşesc, alteori doar îmi închipui. Dar pentru mine e foarte important. Învăţ, studiez, descopăr.”

Utilizatorii bibliotecii, profesori, jurnaliști, scriitori și toți cei interesați sunt așteptați la să o cunoască îndeaproape pe una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului.

lasnsaredecarte

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.