Lansare de carte: „Curajul de a trăi”, volum semnat de Dan Bițuică

Lansare de carte: „Curajul de a trăi”, volum semnat de Dan Bițuică

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași vă invită să participați la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția proaspătului volum ”CURAJUL DE A TRĂI”, volum al autorului Dan Bițuică, călărășean de 20 de ani prin adopție, autor al altor patru volume care au văzut lumina tiparului în ultimii doi ani: Cântecul lacului - 2020,   În zori, să mă ierți! - 2021, Grilajul din fereastră și O vară cât o viață - 2022.

”Îmi place să scriu și să cred că am povești frumoase, care pot ajunge la inimile cititorilor”, declara autorul Dan Bițuică.

Începând cu ora 16.00, în data de 15 septembrie 2022, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” Călărași, vom fi onorați să îl avem în mijlocul nostru pe autorul volumelor,   ne vom bucura de experiența acestuia și de invitații din sfera literară care îi vor sta alături.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, profesori, jurnaliști, scriitori și toți cei interesați.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.